Habari Ya Africa

Monday, April 16, 2007

Vår...


Da er påsken over, storebror har returnert til Nairobi for en ny tre ukers periode og de to andre har begynt på Kiabakari igjen.
Vi var en tur i Mwanza i påsken, og overnattet på på Tilapia Hotel, veldig fint. Ungene koste seg i bassenget og vi voksne kunne sole litt mer enn bare fjeset, herlig! Familien Salmelid og Arne lærer var også med. På bildet kan dere se båten "Afrikcan Queen", dere som har sett filmen kjenner henne kanskje igjen? Den ligger altså fortøyd ved hotellet og lugarene leies ut som hotellrom. Vi lå ikke i den, da, rommene ble for små for oss.
Ellers humper og går det som vanlig her, dvs alt er på halv tolv når det gjelder både vann og strøm. Strømmen har faktisk vært helt håpløs en stund nå, vi har sittet i mørke nesten hver kveld og kjøleskapet renner... men det er også det eneste vannet som renner...
Synes vinteren har gått fort, nå er våren her og om to måneder lander vi på Værnes. Ungene snakker mye om Norge nå, de gleder seg til å komme hjem og treffe familie og venner, og de er ikke de eneste!

1 Comments:

  • At 7:41 AM, Blogger Grete Winther Westrum Løvås said…

    To måneder igjen ja. Det er ikke lenge. Treffes snart da! Dere må jo besøke de nye naboene dere har fått siden sist :) (Nesten naboer i hvert fall)

     

Post a Comment

<< Home