Habari Ya Africa

Saturday, December 02, 2006

Nå fryser jeg!

Ja, nå er vi i Nairobi igjen, på ny fellesperiode. Lenge siden sist jeg oppdaterte, men vi mistet nettet i Bunda for snart tre uker siden og det er enda ikke tilbake. Det er noe galt med enten en kabel eller en switch nede på sykehuset, og de har ikke vært i stand til å reparere det. Ser ut til at det kan bli en jul uten internett, og kanskje vi blir uten det siste halvåret vi bor der også? Vel, vi får se.

Har vært her i Nairobi i en uke nå, regnet bøtter ned, det er rød gjørme overalt og jeg fryser og fryser. Men ellers har vi det bra! Vi havnet på det gamle gjestehuset denne gangen, her er det bare to barn, Reidun og en ett år yngre jente, så vi har det SÅ stille og rolig. På det nye gjestehuset er det 13 barn fra 1-9 år... Jeg misunner dem ikke!!! Det skjer ganske mye her nå før jul, og i tillegg driver vi og kjøper julegaver, så vi har nok å gjøre. På onsdag hadde vi besøk på tomta av 2 nåværende pluss en forhenværende Rosenborgspiller, og ungene var elleville. De var her i forbindelse med et prosjekt de har i slummen og tok seg altså tid til å komme innom her en tur.Veldig kjekt.

Knut Ole har som vanlig revidert, han er ferdig nå men venter på noen medisiner som skal komme på mandag som han skal ta med til Bunda. Så reiser han ned på tirsdag og blir en liten uke, kommer tilbake neste mandag.

Per Magne er sliten nå, det skal bli godt med juleferie for ham. I natt overnattet han og de andre Rosslynelevene ved bassenget, så han sov ikke stort i natt, og det hjelper jo ikke noe særlig det heller! Men der har løsnet veldig for ham med hensyn til språk nå, så jeg tenker perioden fra nyttår til påske blir lettere enn det denne har vært, og en måned kortere er den også.

Ellers går alt som vanlig denne fellesperioden, som sagt travelt, men veldig koselig og sosialt (til tider FOR sosialt, det er litt vanskelig å komme seg i seng om kveldene!) Så jeg er litt trøtt...

Et takkeemne til slutt; det har regnet i bøtter og spann i Bunda også, takk til alle dere som har vært med og bedt!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home